Başkan Soylu, 18 Aileyi Sıcak Yuvaya Kavuşturdu

Ceylanpınar ilçesinde, 2 ay önce elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan Çetinkaya ailesine Belediye Başkanı Feyyaz Soylu sahip çıktı.

YAŞAM 7.01.2021 18:00:00 0
Başkan Soylu, 18 Aileyi Sıcak Yuvaya Kavuşturdu

Ceylanpınar ilçesinde, 2 ay önce elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan Çetinkaya ailesine Belediye Başkanı Feyyaz Soylu sahip çıktı. Başkan Soylu, hem yangın günü hem de tadilattan sonra aileyi ziyaret ederek, gerekli tüm yardımları yaptı.

Mevlana Mahallesi’nde 2 ay önce Çetinkaya ailesinin yaşadığı evde elektrik kontağından çıkan yangında ev küle döndü. Ağır hasar gören ailenin evinde Başkan Soylu’nun talimatı üzerine Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler tarafından bakım onarım yapılarak sıcak yuvaya dönüştürüldü.

Yangının hemen ardından ailenin yardımına koşan Başkan Soylu, yangında kullanılamaz hale gelen eşyaların tamamını yeniledi. Çetinkaya ailesi sıcak bir yuvaya kavuşturulurken Başkan Soylu’da eksik olan beyaz eşyaları aileye teslim etti.

Ziyarete Başkan Feyyaz Soylu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ekim ve Meclis üyeleri Bozan Çeçan, Ahmet Ergin ve Aziz Caymaz da katıldı.

Başkan Soylu; Küle Dönen Evin Onarım ve Bakımını Yaptık

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ’Elde olmayan bir nedenden dolayı Çetinkaya ailesinin 2 ay önce evleri yanmıştı. Ev eşyaları ve beyaz eşyaları yanmıştı. Elektriği badanasını inşaata gidecek onarım ve bakımını biz yaptırdık. Beyaz eşyaların tedariki için arkadaşlarımıza talimat verdik. Onlarda bu görevi yerine getirdiler. Yine aileye mahalleli ve STK’lardan gelen yardımlar için de ayrıca teşekkür ediyorum. ‘dedi.

Başkan Soylu; 18 Evin Bakım ve Onarımını Yaptık

Sosyal belediyecilik, Gönül belediyeciliği ile beraber harmanlayıp vatandaşlarımıza samimi ve dürüstçe çalışacağını belirten Başkan Soylu,’’Beraber el ele verip bu acı günlerinde yanlarında olmaya çalıştık. Allah bir daha böyle bir durum yaşatmasın. Üzüntüm şu; bugün yapılan bu yardımla beraber 18. Eve girdik. Bunların tamamı ya yangındır veya evlerin çökmesi sonucu işte muhtelif günlerde bu 18 gün sadece bugün değil. 18. Eve bakım onarım ve yardımında bulunduk. ’ifadelerine yer verdi.

Başkan Soylu; Her Zaman Vatandaşımızın ve Milletimizin Yanındayız

Ceylanpınar fakir ve günü birlik çalışan bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Soylu, ‘Fabrikası olmayan istihdam alanı olmayan bir ilçedir. Biz belediye olarak, her zaman vatandaşımızın ve milletimizin yanındayız. Bizim Reisimizden aldığımız destur bu telefonumuz 7/24 açık insanlarımız için her zaman hazırız. Beyaz eşyalar bizim partimizin Reisi cumhurumuzun birer hediyesidir. ’diye konuştu.

Çetinkaya; Evin Birçok İhtiyacını Belediye Başkanımız Karşıladı

Elektik kontağından evi yanarak küle dönen 4 çocuk babası mağdur Seyfettin Çetinkaya, ‘’Elektrik nedeniyle kül oldu. Hiçbir şey kalmadı. Allah binlerce kez razı olsun sayın Başkanım elini bize açtı. Evin birçok ihtiyacını belediye başkanımız karşıladı. Allah razı olsun. ’dedi.

Muhtar Akkurt; Evin %99 Yandı Kullanılmayacak Bir Hale Gelmişti

Mevlana Mahalle muhtarı Ahmet Akkurt, ‘’Meydana gelen olayın akabinde Belediye başkanımız evi ziyaret etti. Arkamızda gördüğünüz evin %99 yandı kullanılmayacak bir hale gelmişti. Bu ev sadece dikme olarak ayakta durdu ama akabinde aynı yandığı esnada yaklaşık yarım saat sonra başkanımız gelip olay yerini gördü. Evin bütün ihtiyaçlarını elektrik tesisatını boyasını patlayan sıvasını inşaatını tamimiyle Ceylanpınar Belediye Başkanımız sayın Feyyaz Soylu, bey efendi yaptı. Kendisine Sosyal devlet anlayışı için Mevlana mahallesi adına teşekkür ediyorum. Yanan eşyaların içerisinde buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon ve elektrik süpürgesini sayın başkanım bunlarında eksiklerini tamamlayıp sıcak yuvanın tekrar ortama kavuşturup ailevi durumların devam etmesini sağladı ’dedi.