Başkan Özyavuz ile Harran'da Bir Proje Daha hayata Geçiriliyor-(VİDEO)

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz daha yaşanabilir bir Harran hedefiyle çalışmalarını sürdürürken, yapımı tamamlanan Sosyal Tesis açılışa hazır hale geldi.

DİĞER 18.05.2021 09:05:00 0
Başkan Özyavuz ile Harran

BAŞKAN ÖZYAVUZ İLE HARRAN'DA BİR PROJE DAHA TAMAMLANDI

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz daha yaşanabilir bir Harran hedefiyle çalışmalarını sürdürürken, yapımı tamamlanan Sosyal Tesis açılışa hazır hale geldi. Hızlı ve kararlı adımlarla Harran'ı hak ettiği hizmetle buluşturduklarını belirten Başkan Özyavuz, Sosyal Tesis'in hayırlı olmasını diledi.

Seçim öncesi Harranlı hemşerilerine verdiği sözleri yerine getirmek için yoğun çaba gösteren Şanlıurfa'nın Harran ilçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile büyüyen ve gelişen Harran'da projeler teker teker tamamlanırken, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıldı.

Harran Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla ilçede yeşil alan sayısını artırmaya yönelik çalışmaları sürerken bir yandan da merkez ve kırsalda büyük değişim yaşanıyor. Köklü değişime öncülük eden Başkan Özyavuz, yapımı tamamlanan Sosyal Tesis'in ilçe halkına hayırlı olmasını dilerken bu yöndeki çalışmaların artarak süreceğine dikkat çekti.

Sosyal anlamda da ilçeye canlılık kazandıracak adımları süratle attıklarına dikkat çeken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; "Her aşamasını titizlikle takip ettiğimiz Sosyal Tesis'imiz açılışa hazır hale geldi. Pandemi sonrası ilçe halkımız burada, ağaçların gölgesi ve kuş cıvıltıları arasında gönül rahatlığıyla, ailecek huzur şehrimizde kaliteli vakit geçirebilecekler. Büyük bir eksikliğimiz daha attığımız adımlarla giderilmiş oldu. Bu yöndeki çalışmalarımızın artarak süreceğini belirtmek isterim." dedi.

Gerek görselliği gerekse de amacına uygun yapısıyla Sosyal Tesis'in ilçeye katma değerinin büyük olacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Başkan Özyavuz; "Harranlı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. Biz, bu düşünceyle çıktığımız yolda bir an durmaksızın ilerlerken tamamladığımız projeleri bir bir halkımızın hizmetine sunmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. İmza attığımız bu projelerle Harran'ımızı hak ettiği hizmetle buluşturuyoruz. Pandeminin sona ermesiyle birlikte açılışını da gerçekleştirmeyi planladığımız Sosyal Tesis'imizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerime sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

İlçe merkezi girişindeki mevcut yeşil alan korunarak yapımı tamamlanan Sosyal Tesis; yazlık ve kışlık bahçesi ve kafeteryasıyla, kamelyaları, bankları ve süs havuzuyla, mescit ve bebek bakım odası yanı sıra peyzaj düzenlemesi ile göz doldururken, açılış için de gün sayıyor.