Başkan Kırıkçı’dan Bakan Nebati’ye Ziyaret Sonrası Açıklamalar

Başkan Kırıkçı’dan Bakan Nebati’ye Ziyaret Sonrası Açıklamalar...

SİYASET 7.02.2022 13:53:00 0
Başkan Kırıkçı’dan Bakan Nebati’ye Ziyaret Sonrası Açıklamalar

Başkan Kırıkçı’dan Bakan Nebati’ye Ziyaret Sonrası Açıklamalar

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’yle Ankara’da yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Kırıkçı ziyaretin sadece hayırlı olsun ziyareti olmadığını Şanlıurfa’nın sorunları ve çözümü içi çok önemli bir toplantı olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı koordinasyonunda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Halil Özşavlı, MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’yle Ankara’da bir araya gelmişlerdi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ziyaretle alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Kırıkçı, “Maliye ve Hazine Bakanımız Sayın Nurettin Nebatiyi Şanlıurfa Heyetiyle Ziyaretimizde;

-GAP projesinin sulama kanallarının tamamlanmasının hızlandırılması
-GES santrallerinin tarımsal sulamada kullanılmasının hızlandırılması
-Enerji fiyatları konusu
-Gübre fiyatlarının iyileştirilmesi
-İzmir ve Antalya uçak seferleri
-OSB-Birecik Duble Yolunun Yatırım programına alınması
-Viranşehir Çevre Yolunun Yatırım Programına alınması
-Maliye binası olmayan iki ilçemize bina kazandırılması
-İlimizde maliye hizmetlerinin iyileştirilmesi için personel arttırılması
-Şanlıurfa OSB de yeni müteşebbisler için genişleme alanı tahsisi
-İlçelerimizde istihdam için OSB lerin kurulması
-Şanlıurfa Turizmine katkıda bulunacak arkeolojik kazıların hızlandırılması için kazı ödeneklerinin arttırılması gibi konularla birlikte bir çok konu üzerinde değerlendirmeler yaparak taleplerimizi ilettikten sonra, problemin yerinde tespiti ve çözümü için kendisini Şanlıurfa’ya davet ettik.

Ziyaret sadece Hayırlı olsun ziyareti değildi. İki saat süren toplantıda Şanlıurfa masaya yatırıldı. Herkesin kendi imkanlarıyla gittiği bu toplantıda Şanlıurfa için özlenilen birlik ve beraberlik fotoğrafı ise kamuoyu tarafından takdirle karşılandı." Dedi.