Başkan Güneş: Tek derdimiz var, o da ülkemiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, yeni yılın ülkemiz için ekonomik seviyenin arttığı ve salgının bittiği bir yıl olmasını istediklerini kaydetti.

SİYASET 23.01.2021 15:06:00 0
Başkan Güneş: Tek derdimiz var, o da ülkemiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 2020 yılını değerlendirdi ve 2021’den beklentilerini açıkladı. Başkan Güneş, yeni yılın ülkemiz için ekonomik seviyenin arttığı ve salgının bittiği bir yıl olmasını istediklerini kaydetti.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, partilerinin çalışmaları ve genel siyaseti üzerine de bir değerlendirme yaparak, MHP’nin her zaman Türkiye’nin çıkarlarını göz önünde bulundurarak bir siyaset yürüttüğünü söyledi.

GÜNEŞ: OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN TÜRKİYE GÜÇLÜ KALDI

2020 yılının çok zorlu bir yıl olduğunu dile getiren Başkan Güneş, yaptığı açıklamada, “biliyorsunuz ki 2020 yılı gerek depremlerle gerekse salgınla anacağımız bir yıl olarak tarihe geçti. Tüm olumsuz koşullara rağmen, biz Türkiye olarak en az hasarla bu süreci atlattık. Dünya ülkelerine baktığımızda gerek sağlık gerekse de ekonomi açısından çok hasar gördüler. Ama Türkiye salgın krizini de en az hasarla atlatan ülkelerin başında geldi. Ekonomi zarar gördü fakat diğer ülkelerle kıyas yapıldığında Türkiye’nin iyi yerde kaldığını görebiliyoruz. Sağlık ordumuz da salgını çok başarılı bir şekilde yönetti ve inşallah yeni yılda salgından eser kalmayacak şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MEMLEKETİN GELİŞMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

‘Bizim tek amacımız var, o da Türkiye’nin çıkarlarını korumak ve ülkemizi daha iyi yerlere taşımak’ diyen MHP Şanlıurfa İl Başkanı Güneş, verdiği röportajda, “Bizim özelde Şanlıurfa, genelde ise Türkiye amacımız var. Milliyetçi Hareket Partisi, her zaman ülkenin çıkarlarını gözeten, ülkenin faydasına olan kararları onaylamış, ülkeye zarar verebilecek nitelikteki kararlara da karşı çıkmıştır. Bu durum aynı şekilde yerelde de geçerli. Biz Şanlıurfa teşkilatı olarak memleketimizin gelişmesi ve büyümesi için her zaman çalışıyoruz” dedi.

“İTTİFAKA HER ZAMAN BAĞLIYIZ”

MHP İl Başkanı Güneş, Genel Başkanları Devlet Bahçeli liderliğinde ittifaka bağlı kalacaklarını ve Şanlıurfa için yararlı olacak tüm kararlarda AK Parti ile hareket edeceklerini belirterek, “Bilindiği üzere şuanda partimiz Cumhur ittifakı içerisinde yer alıyor ve her zaman olduğu gibi yine kritik süreçlerde ülkemizin çıkarlarını koruyor. Şanlıurfa’da da bu ittifak aynı şekilde sürmekte ve Şanlıurfa’nın yararına olan tüm kararlarda ortaklaşa hareket ediyoruz. Cumhur ittifakı her zaman sürecek ve ülkemizin ve memleketimizin birliği bütünlüğü için daima mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

“KUZEY BATI ÇEVRE YOLUNU GÜNDEME GETİRDİK”

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Evren Sanayi Kooperatif Sanayi Bölgesindeki Kuzey Batı çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, Milletvekili İbrahim Özyavuz aracılığıyla bu konuyu TBMM gündemine taşıdıklarını söyledi. Kuzey Batı Çevre yolunun bir an önce tamamlanması için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını belirten Güneş, “Kuzey Batı Çevre yolunun bu zamana kadar tamamlanmamış olması bizi üzüyordu. Gerek o bölgedeki esnafımız gerekse vatandaşlarımız bu konuda bize sürekli şikayetlerle geliyordu. O yolun bitirilmesi için çalışma yaptık ve rapor hazırladık. Milletvekilimiz ve MYK üyemiz Sayın İbrahim Özyavuz konuyu Meclis’te gündeme getirdi. İnşallah bu çevre yolumuz en kısa zamanda faaliyete girecektir. Bu ve buna benzer tüm konuların çözüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

“SAĞLIKÇILARIMIZI HİÇBİR ZAMAN UNUTAYACAĞIZ”

Pandemi sürecinde en çok yorulan meslek grubu olan sağlıkçılara da her zaman moral ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Güneş, “çok iyi biliyoruz ve bunu tüm dünya da gördü ki; Çok güçlü bir sağlık ordumuz var. Pandemi kahramanı olan sağlık çalışanlarımızın bu süreçte yıprandığını biliyoruz. Her zaman sağlık camiasının yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gerek başhekimlerimizi gerekse diğer sağlık personellerimizi zaman zaman ziyaret ederek, desteklerimizi bildirdik. İnşallah çok kısa zaman içerisinde bu salgından tamamen kurtulmuş olacağız ve başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm ülke rahata kavuşur. Salgının yok olması için de herkesin bir görev bilinciyle hareket etmesini bekliyoruz. Bunun için de her zaman maske-mesafe ve temizliğe dikkat edelim” diye konuştu.