Başkan Feyyaz Soylu, Çözüm Odaklı Çalışıyoruz

Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Soylu, ilgili birimlere talimat vererek konuyla ilgili çalışma başlattı.

DİĞER 6.01.2021 09:50:00 0
Başkan Feyyaz Soylu, Çözüm Odaklı Çalışıyoruz

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, kurmaylarıyla beraber ilçe kırsalında yer alan Altın mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Soylu, ilgili birimlere talimat vererek konuyla ilgili çalışma başlattı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ekim ve Belediye Encümenleri Ahmet Ergin, Aziz Caymaz ile beraber ilçe kırsalında yer alan Altın mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Soylu ve kurmayları vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlar mahalle içerisinden geçen dereyle ilgili çalışma yapılması için Başkan Soylu'ya taleplerini iletti. Talep ve sorunları yerinde değerlendiren Başkan Soylu, ilgili birime talimat vererek çalışma başlattı. Altın mahallesinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Soylu, çalışanlara personele kolaylıklar diledi. Sorunları yerinde çözüme kavuşturan Başkan Soylu’ya ise mahalle muhtarı ve vatandaşlar teşekkür etti.

Başkan Soylu; Altın Mahallemiz En Kısa Zamanda Nezih Temiz Bir Mahalle Olacak

Altın mahallesinde 3 ayrı çalışma gerektiğini belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün muhtarımızın çağrısı üzerine Altın mahallesindeyiz. Altın Mahallemizin eksik sıkıntılarını Belediye Başkan Yarımcımız ve Meclis üyelerimiz ile beraber tespit edip inşallah en kısa zamanda giderilmesi noktasında kendilerine yardımcı olacağız. Burada 3 ayrı çalışma gerekiyor. DSİ ait hizmetler var bize ait olan hizmetler ve Büyükşehir belediyemize ait hizmetler var. Fakat bunların yapımında öncelik olarak biz muhtarımızla beraber bu işin takipçisi olacağız. Yapabileceğimizi kendimiz yaparız. Yapamadıklarımızı ve bizim ukdemiz dışında olan hizmetleri de ilgili kurum ve birimlere iletiriz. İnşallah en kısa zamanda Altın mahallemizde Cumhuriyet yada Bahçelievler mahallemiz gibi nezih temiz bir mahalle oluşacaktır’’ ifadelerinde bulundu. 

 

Mahalle Muhtarı Çeçen; Çalışmalardan Memnun Kaldık Başkanımıza Teşekkür Ederiz

Altın Mahalle Muhtarı Orhan Çeçen, ‘’Ceylanpınar Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. 10-15 yıldan beridir böyle bir belediye reisi geldi mahallemizi ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceledi. Başkanımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bir an önce bizim alt yapımız üst yapımız yollarımız gerekli olan hizmetler bize yapılır. Mahalle halkına adına Belediye başkanımız Feyyaz Soylu’ya teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. Çalışmaları gelip kendisi yerinde inceledi. Ben ve Mahalle halkı olarak çok memnun kaldık inşallah bu çalışmaların devamı da gelir. ’’dedi.

Mahalle sakinleri; Başkanımıza İnanıyor ve Güveniyoruz

Mahalle sakinleri ise, ‘’Belediye başkanımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Mahallemizin bazı giderilmemiş ihtiyaçları var. Bunlarla ilgili değerli başkanımızın ilgileneceğine inanıyoruz. Mahallemizin yolları taziye evleri alt yapı çalışmaları, kilitli parke çalışmaları aydınlatması zaman ve sabırla yapılacağına inanıyoruz. Başkanımıza inanıyor, güveniyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerine yer verdiler.