Başkan Aslan; Üvey evlat muamelesi gören Urfa'nın sorunlarını Ankara'ya taşıyacak

ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , Şanlıurfalıların sorunlarını Ankara’da dile getirecek.

SİYASET 5.09.2021 18:54:00 0
Başkan Aslan; Üvey evlat muamelesi gören Urfa

ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan Şanlıurfalıların sorunlarını Ankara’da dile getirecek. Ankara’ya çıkarma yapacak olan  Başkan Aslan, Başkent’te çeşitli temaslarda bulunup hazırladığı eğitim, sağlık, altyapı, üst yapı, turizm gibi başlıca raporları ANAVATAN Partisi il başkanlığına sunacak.

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ankara ziyaretini değerlendiren Başkan Aslan, yaptığı ziyaretlerde son günlerde zor günler geçiren bölge halkının tespit ettikleri sorunlarının dosya halinde ilgili yerlere ulaştırılacağını söyledi. Her platformda Şanlıurfa’nın sorunlarının gündeme getiren Başkan Aslan, Şanlıurfalıların sorunlarını Ankara’ya taşıyarak çözüm aradıklarını kaydetti.

Başkan Halil Aslan; Şanlıurfa'mız sahip olduğu genç nüfus sayısına rağmen her konuda geride kalmıştır. Bunun en büyük sebebi halkın yönetici diye seçtikleri bu şehrin öz evlatlarının takındığı tavır ve şahsi çıkarlarından başka birşey düşünmemelerindendir. Urfa'mız tabiri caizse Öz evlatları tarafından üvey evlat muamelesi görmektedir. Yaklaşık iki buçuk milyona yakın bir nüfusu olan bu şehrin hastane sıkıntısı var, doktor sıkıntısı var. Bu sorunların çözümü için çalışmalarımızı tamamlayarak raporlarımızı hazırladık. Allah'ın izniyle Ankara'daki genel merkezimizde bunların hepsini dile getirip, çözüme kavuşturmak için mücadelemize devam edeceğiz. Sağlığın yanında eğitim, sanayi ve turizm bu şehrin sıkıntısını yaşadığı diğer alanlar. Herşeyin en güzelini hakeden Urfalı hemşehrilerimize söz veriyorum. ANAVATAN Partisi olarak bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Şuan için Urfalıların belkide en büyük sıkıntısı elektrik ve bu elektrik sorununu bizlere yaşatan hükümet ve DEDAŞ'tır. Keyfi kesinter, şişirilmiş faturalar, trafo sökmeler; bunların hepsi gerçekleşince esnaf ve çiftçi büyük bir mağduriyet yaşamaya başladı. Unutmayalım ki üretmeyen toplumlar batmaya mahkûmdur. Onun için üretenin yanında yer alarak, ülkemizin kalkınması için elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz.

Ankara'ya gideceğini sosyal medyadan duyuran ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, “Şanlıurfa nın eğitim,sağlık,sanayi,turizm alanında yaşadığı sorunlar için bu akşam başkente gideceğim.Tespit ettiğimiz sorunların çözüme kavuşmasının takipçisi olacağız” dedi.