Başkan Aslan, Basın mensupları ile bir araya geldi

Anavatan Partisi İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Şanlıurfa’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GÜNDEM 8.12.2021 08:35:00 0
Başkan Aslan, Basın mensupları ile bir araya geldi

Anavatan Partisi İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, düzenlediği basın toplantısında, son dönemlerde Şanlıurfa’da yaptıkları çakışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Anavatan Partisi İl heyetinin yerel basınla buluşma proğramına Anavatan Partisi İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ,Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz ,İl Kadın kolları başkanı Derya Tahtasız ve il başkan yardımcısı Mehmet Bike ile il yönetimi  katıldı.

Başkan Aslan, toplantıda yaptığı basın açıklamasında, “Yönetim ile birlikte hızlı bir çalışma yapıyoruz. Tüm teşkilat olarak sizin karşınıza çıktık. 1983’de merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal bu Anavatan ruhunu nasıl yaşatmışsa bizlerde aynı liderimiz

Şanlıurfa’da bizim çalışmalarımız, gece gündüz devam ediyor. Bizim amacımız Şanlıurfa’da siyasetin eksik olduğunu her zaman dile getiriyoruz. Sorunları Genel Başkanımız İbrahim Celebi iletiyoruz. Bizler gelen başkanımız milletvekilleri, Belediye Başkanları ile istişarelerde bulunuyoruz. Bizim genel başkanımız 11 yıldır genel başkan bizlerde önümüzdeki seçimlerde sahada olacağız.

Özellikle Şanlıurfa’da büyük bir destek var. Sayın Özal’ın Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetleri herkes biliyor. Bizim amacımız Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmektir. Bizlere destek veren her kese teşekkür ediyorum”. Dedi.