Basın Duyurusu

Siirt valiliğinden basın duyurusu

RESMİ AÇIKLAMA 10.01.2019 10:51:35 0
Basın Duyurusu

Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince; Siirt İl Merkezinde ikamet eden İ.A. ve E.E. isimli şahısların, sigara kaçakçılığı yaptığı ve piyasaya kaçak sigara sürdüğü yönünde bilgiler elde edilmiştir.

Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Siirt İl Merkezinde ikamet eden şüphelilerin ikamet ettikleri ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucu (3770) paket M&M marka kaçak sigara ve (60) paket Kent marka kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen bandrolsüz sigaralara 5607 Sayılı Kanun kapsamında el konularak Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıslar hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.