Başhekim Güzelçiçek istifaya mı zorlanıyor?

Gazeteci Mehmet Yetim, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’e, Rektör Prof. Dr. Sabri Çelik tarafından istifa etmesi yönünde baskı yapıldığını iddia etti.

GÜNDEM 21.09.2021 22:15:00 0
Başhekim Güzelçiçek istifaya mı zorlanıyor?

Şanlıurfa'da herkes tarafından sevilen ve vatandaşlarla kurduğu diyalog ve yaptığı işlerle beğeni kazanan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek yeniden istifa iddiasıyla gündemde.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik’in, Başhekim Güzelçiçek’in istifa etmesi için baskı oluşturduğu iddiasını ortaya atan Gazeteci Mehmet Yetim, “Nedir bu Urfa düşmanlığı” diye sordu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yetim, “Bizler Urfalılar olarak Sayın Başhekimden razıyız” ifadelerini kullandı.

‘BAŞHEKİMİ İSTİFAYA ZORLUYOR’

Rektör Çelik’in Urfalıların tepkisini çekmemek için Başhekim Güzelçiçek’i istifaya zorladığını öne süren Yetim, “Almış olduğumuz duyumlara göre Harran Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Sabri Çelik, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek'i görevden almak istiyor ama Urfalıların tepkisini çekmemek için Başhekimi istifaya zorluyor.

 

Kaynak: Urfa Pusula