Bakan Selçuk Yazdı, Kaymakam Koç Cevapladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde tablet bilgisayarla ders çalışan Hasan Hüseyin isimli öğrencinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak meslek liselerinden çalışma masası yapılmasını istedi.

EĞİTİM 23.12.2020 22:59:00 0
Bakan Selçuk Yazdı, Kaymakam Koç Cevapladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde tablet bilgisayarla ders çalışan "Hasan Hüseyin" isimli öğrencinin fotoğrafını paylaşarak meslek liselerinden çalışma masası yapılmasını istedi.   

Selçuk, Twitter hesabından uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı bulunan öğrenciler için sosyal sorumluluk kapsamındaki desteklere ilave olarak tedarik edilen tabletle ders çalışan bir öğrenciye ilişkin paylaşımda bulundu.  

"Harran'dan Hasan Hüseyin'in tableti ulaşmış. Çalışma masasını da meslek liselerimiz yapıp gönderir mi? Ne dersiniz." diye soran Bakan Selçuk, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu'nu da etiketledi. 

Selçuk'a yanıt veren Numanoğlu, mesleki ve teknik eğitim ailesi olarak Bakan Selçuk'un talimatları doğrultusunda salgın sürecinin başından bu yana üretimleriyle her zaman halkın yanında olduklarını belirtti.

Harran kaymakamı Cihat Koç'ta Bakan Ziya Selçuk'a cevap vererek, Sayın bakanım Ziya Selcuk, Harran Kaymakamlığı olarak içlerinde Hasan Hüseyin’in de olduğu 1.000 öğrencimize çalışma masalarını Ocak ayı içerisinde teslim etmiş olacağız. Teşekkürlerimizi arz ediyoruz. ifadelerini kullandı.

Haber:İbrahim Taş