Bakan Kurum’dan Ceylanpınar’a “Tam Destek”

Başkan Soylu, Ceylanpınar için Ankara’da...

SİYASET 20.03.2021 10:28:00 0
Bakan Kurum’dan Ceylanpınar’a “Tam Destek”

Başkan Soylu, Ceylanpınar için Ankara’da

Ceylanpınar’a hizmet için çalmadık kapı bırakmayan Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Şanlıurfa milletvekilleri ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Ankara’da, projelerini anlatıp, destek talebinde bulunuyor. Gittiği her yerde tam destek gören Başkan Soylu, “Her şey daha güzel Ceylanpınar’ımız için” dedi.

Şanlıurfa’ya olan 142 km mesafe ile il merkezine en uzak ilçelerden birisi olan ve sınır bölgesinde bulunmasından kaynaklı kendine özgü sorunları olan Ceylanpınar için hazırladığı projeleri yanına alıp Ankara’nın yolunu tutan Başkan Soylu, güzel haberlerle dönmeye hazırlanıyor.

Ankara’da TBMM’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Soylu, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya taziye ziyaretinde bulunduktan sonra ilçeye hizmet için çalmadık kapı bırakmadı.

Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özşavlı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile beraber bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Soylu, bu kapsamda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile de görüştü.

Ceylanpınar’a ilçeye yakışır bir kent kimliği kazandırma çalışmalarının yanı sıra ilçenin kendine has özelliklerini dile getirip, şehircilik hizmetlerinden altyapıya kadar birçok konuyu gündeme getiren Başkan Soylu, Bakan Kurum’dan “tam destek” sözü aldı.

Şanlıurfa heyetini bakanlıkta ağırlayan Bakan Kurum’un Ceylanpınar’la ilgili proje ve yatırımlar için tam destek sözünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soylu, “Değerli bakanlarımız ayağı yere basan, makul ve mantıklı her projemizin yanındalar. Kendilerine Ceylanpınar halkımız adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Başkan Soylu, bu ziyaretlerinde her zaman yanında olan, Şanlıurfa milletvekillerinin desteğinin de kendisine her zaman güç verdiğini sözlerine ekledi.