Anavatan Partisi, Eyyübiye Kongresini Gerçekleştirdi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ANAVATAN Partisi 1. olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrasında seçime katılan delege oylarının tamamını alan Mehmet Emin Yavuz , ANAVATAN Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na seçildi.

SİYASET 20.09.2021 09:20:00 0
Anavatan Partisi, Eyyübiye Kongresini Gerçekleştirdi

ANAVATAN Partisi Eyyübiye  1. Olağan İlçe kongresine; ANAVATAN Partisi İl Başkanı Halil Aslan ,ANAVATAN Partisi Eyyübiye Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz ,İl Kurucu Heyet Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ve parti üyeleri katıldı.

ANAVATAN Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede açılış, yoklama, divanın oluşturulması ve sonrasında saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Düzenlenen kongrede konuşan ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , "Genel Başkanımız İbrahim Çelebi 'nin liderliğinde Eyyübiye'de gerçekleştirdiğimiz ilk kongremizin ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz ve tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eyyübiye'ye çare olmak üzere çalışmalarımızdaki önemli bir virajı başarıyla tamamladık. Memleketimizin her kesimini temsil eden il ve ilçe teşkilatlarını kurarak, çok sesli, işini iyi yapan ve ortak akılda buluşan bir ekip oluşturduk. Şanlıurfa'da çalınmadık hiçbir kapı bırakmadan; yeni gönül köprüleri kurmak üzere durmaksızın çalışacağız. Eyyübiye için, Şanlıurfa için ve Türkiye için ne yapabiliriz gayreti ile hareket edip, elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi.

Eyyübiye İlçesinde gerçekleşen kongrede ANAVATAN Partisi Eyyübiye Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz un konuşmasının ardından oylamaya geçilirken, yapılan seçimler sonrası Mehmet Yavuz,İsa Demir, Mehmet Bozkurt,İbrahim Atlı,İbrahim Alpak, Halil Çiftçi,Hamet Aktürk,Mehmet Ali Yavuz,Hüseyin Alpak,Mehmet Çelik, Mehmet Darış Yavuz, Kadir Karataş tan oluştu.

ANAVATAN Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığında  gerçekleşen kongrede,ANAVATAN Partisi teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Eyyübiye Kurucu ilçe başkanı Mehmet Emin Yavuz tek liste ile başkanlığa seçildi.