Anavatan Genel Başkanı İbrahim Çelebi Şanlıurfa'ya Geliyor

Anavatan Partisi Şanlıurfa il Başkanı Halil Aslan bugün yaptığı basın açıklamasında Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi'nin Şanlıurfa'ya geleceğini söyledi.

SİYASET 14.12.2021 20:00:00 0
Anavatan Genel Başkanı İbrahim Çelebi Şanlıurfa

Anavatan Partisi Şanlıurfa il Başkanı Halil Aslan bugün yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Genel Başkanımız İbrahim Çelebi partimizin genel merkez yöneticileriyle birlikte ilimize gelerek burada halkımız ile buluşacak. Esnaf ziyaretleri, kırsal köyleri ziyaret edeceğiz. Tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Harran, Akçakale ilçelerinde görüşmelerimiz olacak.

ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİZİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEĞİZ

Şanlıurfalılar, partililerimizle bir araya gelecek genel başkanımızla buluşmaya tüm halkını davet ediyorum” diyen Başkan Aslan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Anavatan Partisi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Turgut Özal’ın yolundan yeniden Büyük Türkiye hedefi ile ilk seçimlerde halkımızın onayını alarak, ülkemizi liyakatli insanlar ile birlikte yöneteceğiz. Vatandaşa hizmet edeceğiz. Geçmişte nasıl başardık ise bugünde aynı başarıyı göstereceğiz. Anavatan Partisi ülkede her kesimin partisi olacak. Çünkü bizler, Halka hizmeti, Hakka hizmet olarak görüyoruz” açıklamalarında bulundu.