Allah Rızası İçin Babamızı Arabistan'dan Getirin

Şanlıurfalı 62 yaşındaki Şükrü Demir Suudi Arabistan'ın Mekke  şehrinde çalıştığı sırada yaklaşık 1 ay önce beyin kanaması geçirdi. Kızları babalarının Türkiye'ye getirilmesini istiyor.

GÜNDEM 21.04.2021 23:13:00 0
Allah Rızası İçin Babamızı Arabistan

Şanlıurfalı 62 yaşındaki Şükrü Demir Suudi Arabistan'ın Mekke  şehrinde çalışıyordu.

Şükrü Demir, bundan yaklaşık bir ay önce Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde çalıştığı sırada beyin kanaması geçirmişti. Mesai arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırılan 62 yaşındaki Şükrü Demir, Mekke/Şişe’de bulunan Kral Faysal Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Babalarının durumundan endişe duyan Demir ailesi yetkililerden yardım istiyor.

Şükrü Demir'in kızları Merve ve İlknur Demir; Allah rızası için babamın Türkiye'ye getirilmesi için yetkililerden yardım istiyoruz. Babam yaklaşık 1 aydır Mekke'de tedavi altında, oradaki hastanede herhangi bir refaketçisi bulunmamaktadır. Bizde buradan kendisine gidemiyoruz. Sağolsunlar babam ile birlikte çalışan abilerimiz hastaneye gittiklerinde bir kaç dakika da olsa bizleri görüntülü arayarak babamızı görmeyi sağlıyorlar. Lakin Mekke/Şişe hastanesinde yatan babamızın Türkiye'ye getirilmesini istiyoruz. Özellikle sağlık ve tedavi sürecinden herhangi sonuç alınmadığını tedaviye yanıt vermediği bilgisini alıyoruz. Buradan sağlık bakanımıza, Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum bize babamızı getirin tedavisine burada devam edilmesini istiyoruz. Türk hekimlerimizin himayesinde olmasını istiyoruz. Allah rızası için sesimizi duyun" açıklamasında bulundular.