AK Parti Karaköprü Teşkilatından “Ahde Vefa” İftarı

AK Parti Karaköprü Teşkilatından “Ahde Vefa” İftarı...

SİYASET 22.04.2022 12:33:00 0
AK Parti Karaköprü Teşkilatından “Ahde Vefa” İftarı

AK PARTİ’NİN NEFERLERİ İFTARDA BULUŞTU
 
AK Parti’nin kuruluşundan bugüne bir nefer gibi görev yapan tüm mensupları, Karaköprü İlçe Teşkilatı tarafından “Ahde Vefa” vurgusuyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İlçe Başkanı Sait Ağan, Ramazan’ın maneviyatı etrafında bir araya gelen parti mensuplarına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti. 
 
 Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen iftar programına ev sahipliği yapan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, sabır, ibadet, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak kabul edilen onbir ayın sultanı Ramazan’ın önemine dikkati çekerek, “ Kutsiyeti ve fazileti Kur’an ve sünnet ile sabit olan Ramazan ayında çağrımıza yanıt veren geçmişten günümüze tüm teşkilat mensupları ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
 
İftar  programına yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sait Ağan,  “Birliğin, kardeşliğin ve samimiyetin tezahürü AK Parti'mizin bir geleneği olan ahde vefa duygumuzu kıymetli kardeşlerimiz ile birlikte iftar soframızda hep birlikte yaşıyoruz. Geçmişten günümüze katkı sunan, iz bırakan, davamızın yükünü omuzlayan tüm teşkilat mensuplarımız her zaman başımızın tacıdır” ifadelerine yer verdi. 
 
İftar programına;  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı , Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli , AK Parti MKYK Yedek Üyesi Vildan Polat, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, eski dönem il başkanlarından Av .Yusuf Eğilmez ve Bahattin Yıldız , belediye meclis üyeleri, bugüne kadar teşkilatlarda görev almış partililer ve çok sayıda davetli katıldı.