Menü Güneydoğu Gündem
Tarih: 09.03.2024 13:46
Bozdağ’dan miting öncesi açıklama: Miting saati aynıdır, erteleme ve değişme yoktur

Bozdağ’dan miting öncesi açıklama: Miting saati aynıdır, erteleme ve değişme yoktur

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi öncesi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bozdağ, Şanlıurfa'daki mitinge katılımın yağmurun etkisiyle azalması endişelerine rağmen, Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu belirtti.

Yağmura rağmen miting alanını terk etmeyen ve Erdoğan'ı karşılamak için meydanda toplanan vatandaşlara teşekkürlerini ileten Bozdağ, "Şanlıurfalılar, Cumhurbaşkanımızla beraber yağan yağmurda ıslanmakta ve beraber yürümekte kararlı." dedi.

"MEYDANDAYIZ, HERBİR HEMŞEHRİMİZİ BU BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ"

Bozdağ, mitingin planlandığı gibi gerçekleşeceğini vurgulayarak, "Şanlıurfa Büyük Mitingimize az bir süre kaldı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, planlandığı gibi miting alanımızda olacaktır. Miting saati aynıdır, erteleme ve değişme yoktur. Meydandayız, herbir hemşehrimizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz." dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —